SEO Cursus

Hoger scoren in Google met je website? 

Bezoekers zijn essentieel voor een winstgevende website. Het lijkt vrij simpel: Meer bezoekers naar je website betekent meer leads, meer klanten en daarmee ook meer omzet. Maar hoe krijg je die bezoekers naar je website? Door bovenaan in Google te scoren!

De Meester in SEO Cursus van IMU is de meeste complete SEO cursus die je online aan zult treffen. Deze super uitgebreide online training verandert je in een ware SEO-expert. In de praktische video’s leer je hoe Google werkt, hoe je kunt domineren in de zoekresultaten en zelfs hoe je van SEO je vak kunt maken.

Inhoud cursus:

  • Stap-voor-stap SEO training
  • Voor zowel beginners als gevorderden
  • 69 praktische SEO lessen in video
  • Casestudies van websites met 200.000+ bezoekers per maand
  • Ook geschikt voor webshop-eigenaren (e-commerce)
  • Bonus 1: WordPress How to video’s!
  • Bonus 2: Opnames SEO Seminar

Word een Meester in SEO!

Na jarenlang in de praktijk met websites en zoekmachine optimalisatie bezig te zijn geweest, weten Tonny en Martijn precies wat wel en niet werkt als het gaat om scoren in Google.

Ze hebben websites letterlijk zien verdwijnen uit de zoekresultaten, omdat de verkeerde SEO technieken gebruikt werden. Maar ze hebben ook websites gezien waarvan het zoekverkeer exponentieel groeide door gebruik van de juiste SEO strategie.

Zij hebben al hun SEO kennis gebundeld in hun Meester in SEO programma!

In dit artikel staan affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als jij via mijn link in deze cursus investeert. 

Contactgegevens:

Viefs Office Support
Willem Passtoorsstraat 4
4881 BR  Zundert
info@viefsofficesupport.nl

KvK Breda 20114943
BTW NL001799856B78

Chat openen
1
Hoi, heb je vragen?
Hoi!
Heb je een vraag?