Online Marketing

De meest complete online marketing cursus!

Het internet biedt een overvloed aan kansen, maar hoe voorkom je dat je verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe garandeer je jezelf van een effectieve marketing strategie? Hoe tover je jouw website om tot een bezoekersmagneet en een automatische marketingmachine voor je online business?

Al sinds 2010 helpt IMU ondernemers bij hun online marketing activiteiten. Het begon ooit als een simpel blogje maar groeide in 10 jaar uit tot een miljoenenbedrijf en het grootste online marketing platform van Nederland.

Sinds de start hielpen ze duizenden ondernemers met hun software aan meer online resultaat. Daarnaast hebben ze de grootste online community met ondernemers in Nederland.

Ondanks alle trainingen die ze eerder al gaven is het al jaren een wens van hen om één “uber onlinemarketingcursus” te maken waar hun filosofie en alles wat ze hebben geleerd op de meest complete en duidelijke manier in staat.

Het boek Tornado Masterclass

Misschien heb je het boek gelezen en vraag je jezelf af of deze Tornado Masterclass dan niet precies dezelfde informatie als het boek bevat? Nee, zeer zeker niet. In de cursus gaan ze meer de diepte in rondom de 6 thema’s uit het boek en daarnaast hebben ze nog een aantal thema’s toegevoegd.

Naast zoekmachine optimalisatie (SEO), conversie optimalisatie (CRO), betaalprocessen, affiliate marketing, memberships en community kijken ze in deze Masterclass ook naar extra thema’s zoals het fundament onder je marketing strategie, contentmarketing, e-mailmarketing, adverteren (SEA & SMA) en Sales (waaronder webinars, productlanceringen en after sales).

Ze gaan dieper op de materie in dan in het boek en delen daarnaast meer praktijkvoorbeelden en cases van hun eigen projecten waarbij ze ook hun resultaten en eerlijke inzichten delen (ook wanneer er iets juist niet werkt). Mocht je eerst hun boek willen lezen, klik dan hier

In dit artikel staan affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als jij via mijn link in deze cursus investeert. 

Contactgegevens:

Viefs Office Support
Willem Passtoorsstraat 4
4881 BR  Zundert
info@viefsofficesupport.nl

KvK Breda 20114943
BTW NL001799856B78

Chat openen
1
Hoi, heb je vragen?
Hoi!
Heb je een vraag?