LinkedIn Klantmagneet!

Een korte online training gemaakt door LinkedIn expert Anneke van der Voort, die jou helpt aan waardevolle connecties, leads en klanten via LinkedIn!

In het woud aan berichten op LinkedIn raak je soms de weg kwijt. Hoe val je nog op? Hoe onderscheid jij je nog? Dat gevoel kan je lamslaan. Zeker als de likes, shares en comments uitblijven.

Dat is zonde, want ook voor jou liggen er prachtige kansen. In de online training LinkedIn Klantmagneet leer je ontspannen je eigen authentieke stijl te ontwikkelen. Jouw stem valt ineens wél op bij je doelgroep. Omdat deze echt is. Integer.

Deze online training maakt de weg vrij om jouw potentiële klanten aansprekend en aantrekkelijk warm te laten lopen voor jouw business.

Waar sta je na de 8 compacte lessen van LinkedIn Klantmagneet?

Je belemmerende overtuigingen zijn nergens meer te bekennen. Je maakt bestaande en nieuwe connecties nieuwsgierig naar jou. Je hebt meer focus en structuur in je aanpak van LinkedIn. Je hebt het lef om te laten zien waar het bij jou om draait! Je maakt berichten die wél reacties, leads en klanten opleveren!

Geen trucs, geen na-aperij. Jouw eigen, authentieke stijl staat als een huis.

Laat die klanten maar komen!

  • Je leert een winnende werkwijze voor meer leads en de juiste klanten.
  • Praktisch en to-the-point.
  • Je krijgt lef om zichtbaar te zijn op LinkedIn
  • De training zet aan tot actie
  • Met 15 minuten per dag op LinkedIn al resultaat

In dit artikel staan affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als jij via mijn link in deze cursus investeert. 

 

 

 

Contactgegevens:

Viefs Office Support
Willem Passtoorsstraat 4
4881 BR  Zundert
info@viefsofficesupport.nl

KvK Breda 20114943
BTW NL001799856B78

Chat openen
1
Hoi, heb je vragen?
Hoi!
Heb je een vraag?