Klantgericht verkopen

Eigentijds acquireren en relaties beheren

In deze online training laat Daniëlle de Jonge zien hoe je acquisitie en relatiebeheer op een moderne manier organiseert, zodat je vruchtbare zakenrelaties bouwt die jarenlang blijven bestaan.

Je leert technieken die zowel impact hebben op de verwachtingen van klanten als op je eigen commerciële doelen.

De training zit vol met praktische tips en aansprekende voorbeelden. Door de opdrachten en oefeningen ga je klantgerichter zakendoen en geef je commercie op een nieuwe manier vorm.

Het resultaat is dat je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor je klanten.

Voordeel:

Wie succesvol zakendoet, weet zich te onderscheiden. Altijd en overal. Klanten verwachten tegenwoordig niet anders. Dat onderscheid zit hem in échte aandacht, maar ook in meerwaarde. Als een of beide niet op orde zijn, kiezen klanten voor een ander.

Programma:

In de training ga je aan de slag met 9 modules die je helpen om acquisitie, relatiebeheer en klantgerichtheid eigentijds in te steken.

Doorloop ze stuk voor stuk, kies wat voor jou op het moment relevant is en pas de praktische tips direct toe in de praktijk.

De modules:

  1. Onderscheidende klantrelaties
  2. Jouw onweerstaanbare verhaal
  3. Opvallend zichtbaar zijn
  4. Doeltreffend netwerken
  5. Ambassadeurs om te koesteren
  6. Actief netvliesmanagement
  7. Jouw communicatiekracht
  8. Échte aandacht als levensstijl
  9. Een concreet actieplan

Tijdens deze online training ga je ook praktisch aan de slag. Je oefent online en gaat met diverse opdrachten ook daadwerkelijk aan de slag in de praktijk.

Dat is heel belangrijk. Want juist door écht te doen ga je snel resultaten zien. Dat is fijn voor jou én voor jouw klanten!

In dit artikel staan affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als jij via mijn link in deze cursus investeert. 

KLANTGERICHT VERKOPEN

Meer weten?

Contactgegevens:

Viefs Office Support
Willem Passtoorsstraat 4
4881 BR  Zundert
info@viefsofficesupport.nl

KvK Breda 20114943
BTW NL001799856B78

Chat openen
1
Hoi, heb je vragen?
Hoi!
Heb je een vraag?