Via een vriendin kwam ik op de site van Groove.cm terecht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog nooit van gehoord had, maar zij was heel tevreden over het platform. Je kunt het vergelijken met Kajabi, het is een compleet online-business Platform. Je kunt er websites mee maken, landingspagina’s, een online leeromgeving, funnels, e-maillijsten opbouwen, betaalsystemen. Het is echt onvoorstelbaar wat je er allemaal mee kan.  

Groove.cm is – op het moment van schrijven – nog in de Betaversie. Naar verwachting zullen eind 2021 alle tools werken. Maar zelfs op dit moment heeft Groove.cm al ontzettend veel mogelijkheden.

GROOVEPAGES

Enthousiast geworden ben ik zelf ook eens op hun website gaan kijken. Je hebt de keuze uit een gratis account en een betaald account. Ik heb voor het betaalde account gekozen (een Membership for Life). Je hebt 30 dagen bedenktijd, dus mocht het niet bevallen, dan kun je altijd opzeggen. Omdat het nu nog in de Betaversie zit, kun je het abonnement voor een heel aantrekkelijke prijs kopen. Vanaf eind 2021 zal er een abonnementsprijs tussen $99,- en $299,- per maand komen. 

GroovePages is op dit moment een van de belangrijkste tools van Groove. Je kunt er heel eenvoudig professionele websites, landingspagina’s en funnels mee bouwen. Je hoeft niet technisch te zijn, het werkt met een heel handig drag & drop-systeem.

Om de websitebuilder GroovePages te testen, heb ik gebruik gemaakt van een bestaand template. Je hebt de keuze uit vele mooie templates. Er komen regelmatig weer nieuwe templates bij. Je kunt het template helemaal naar eigen smaak aanpassen. Uiteraard kun je het ook zonder template doen. Dit is het resultaat.

Voor het gemak heb ik de website op het domein van GroovePages gezet omdat het een voorbeeld-website is. Maar voor een professionele website zou ik wel een eigen domeinnaam adviseren.

ALL-IN-ONE PLATFORM

Als je op zoek bent naar een compleet platform voor je online marketing en je online trainingen, dan kan ik Groove.cm zeker aanbevelen.  Je kunt eerst een gratis account aanvragen om het te proberen. 

Groove heeft nog veel meer handige tools zoals o.a.:

 • GrooveSell (Shopping Cart Platform)
 • GrooveAffiliate (Affliate programma)
 • GrooveMail (E-mailmarketing zoals ActiveCampaign)
 • GrooveWebinars Live (zoals WebinarJam)
 • GrooveWebinars Automated (zoals EverWebinar)
 • GrooveBlog (zoals WordPress)
 • GrooveMember (te vergelijken met Kajabi)
 • GrooveVideo (zoals Vimeo)
 • GrooveSurvey (zoals SurveyMonkey)
 • GrooveQuiz (zoals LeadQuizzes)
 • GrooveAutomations (zoals Zapier)

SUPPORT & TRAINING

In de Groove Academie staan veel blogs en video’s waarin je uitleg krijgt over het gebruik van de tools binnen het platform. Ook krijg je elke dag een nieuwsbrief met een training die je kunt volgen, zodat je stap-voor-stap steeds meer ervaring krijgt met het Platform. Ik kan je zeker aanraden om deze trainingen te volgen.

WAT KOST GROOVE? 

Zoals ik al eerder schreef heb je de keuze uit een gratis account, maar dit heeft beperkte mogelijkheden. En je hebt een betaald account. Op dit moment kun je Groove aanschaffen voor een hele interessante prijs. Voor dit bedrag krijg je levenslang toegang tot alles!!

Deze aanbieding geldt zolang het bedrijf nog in de betaversie zit. Daarna komen er abonnementen vanaf circa $ 99,00 per maand. Dus mocht je nog de kans hebben om een levenslang lidmaatschap te kopen, dan raad ik je zeker aan om het 30 dagen uit te proberen!!

Maar uiteraard kun je ook starten met een gratis account

Heb je interesse om een online marketing platform te maken met Groove.cm? Waarmee je je website, online leeromgeving, membership, emailmarketing, webinars, etc. in 1 platform kunt bijhouden! Maar heb je geen tijd of zin om je je hierin te verdiepen, dan wil ik je hier graag mee helpen. Vraag informatie aan via onderstaande knop.

groovefunnels
Chat openen
1
Hoi, heb je vragen?
Hoi!
Heb je een vraag?