Ben je op zoek naar een gemakkelijk betaalsysteem om je online producten te verkopen dan vind ik het betaalsysteem Plug & Pay een van de beste keuzes.

KANT & KLARE TEMPLATES

Met Plug&Pay maak je heel eenvoudig een goed werkende betaalpagina voor je online producten. Je hebt de keuze uit een aantal kant & klare templates en kunt deze heel makkelijk koppelen aan mollie.

De betaalpagina’s zijn zo gemaakt dat ze de beste salesconversie geven. Je kunt je conversie makkelijk verhogen met krachtige salestechnieken zoals testimonials, actieprijzen en countdown timers.

Ook kun je gebruik maken van kassakoopjes of de legendarische 1-klik upsell optie.

MEER OMZET DOOR UPSELLS

Upselling zie je overal terug in de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan de snoepjes die je nog snel pakt bij de kassa in de supermarkt. Dit bekende ‘kassakoopje’ biedt plug & Pay in een online variant aan op je betaalpagina.

Verhoog je klantwaarde door een relevante upsell aan te bieden nog voordat je klant gaat afrekenen. Het aanvinken van een checkbox is genoeg voor je klant om dit product bij te voegen. Voeg vervolgens de  ‘1-klik upsell’ toe om je klant na betaling met één muisklik akkoord te laten geven voor incasso van een extra onweerstaanbare aanbieding.

WEDERKERENDE BETALINGEN

Werk je met een lidmaatschap of abonnement en heb je behoefte aan wederkerende betalingen en automatische incasso’s? Dan is Plug&Pay perfect. Je klant kan op je betaalpagina de gewenste abonnementsvorm kiezen. Bijvoorbeeld een maand-, kwartaal- of jaarabonnement.

Met Plug & Pay kun je abonnementen eenvoudig beheren en daarnaast heb je toegang tot handige statistieken rondom je abonnementen.

PROEFPERIODE

Je hebt 3 abonnementen vanaf Euro 15,- per maand. Je mag het eerst 14 dagen gratis proberen om te kijken of het bevalt.

In dit artikel staan affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg als jij via mijn link in dit betaalsysteem investeert. 

Chat openen
1
Hoi, heb je vragen?
Hoi!
Heb je een vraag?