Met affiliate marketing kun je met de “ideale werknemers” meer omzet behalen zonder extra kosten te maken!

 • Bouw een leger van ‘gratis werknemers’ op no cure, no pay basis
 • Hoe kun je volautomatisch aanbrengvergoedingen op je producten geven?
 • Welke affiliate software heb je nodig en hoeveel commissie geef je?
 • Werken met indirecte affiliate commissies bij upsells en e-mailfunnels
 • Werken met een wederkerende commissie bij abonnementen
 • 4 manieren om snel aan de beste en grote hoeveelheden affiliates te komen
 • Waar je uit moet kijken bij het aansluiten van affiliates
 • De #1 fout die producteigenaren maken, waardoor affiliates niet presteren…
 • Anatomie van een effectieve partnerpagina voor affiliates
 • Case: een ‘extreme’  aanpak van een affiliate strategie? Laat je inspireren!
 • Zelf geld verdienen als affiliate? Volg dan deze strategie!

De ideale werknemer!

Affiliate marketing is een van de meest interessante online marketing methoden. Het zorgt voor een razendsnelle groei in online bereik (bezoekers en leads) én omzet (klanten) zonder dat je jouw bedrijf met extra personeel of content hoeft uit te breiden.

Affiliates zijn mensen die je producten op commissiebasis promoten. Het voordeel hiervan is dat je met een affiliate een soort ideale werknemer hebt. Het maakt niet uit hoeveel tijd, geld en energie je affiliates gebruiken ter promotie van je producten, je beloont ze pas bij een daadwerkelijk resultaat. Zolang een affiliate geen resultaat oplevert heb je dus eigenlijk een ‘gratis werknemer’. 

Een extra voordeel van affiliate marketing op no cure, no pay basis is dat je een affiliate betaalt met het geld dat deze affiliate zelf voor je heeft verdiend. De aanbrengvergoeding is altijd een percentage van de omzet die hij voor je realiseert. 

Het voordeel voor een affiliate is dat ze  daarentegen zelf geen product op de markt hoeven te brengen. Het is een win-winsituatie.

IMU gebruikt affiliate marketing om hun verschillende bedrijven, diensten, trainingen en softwareproducten onder de aandacht te krijgen van nieuwe doelgroepen die door hun affiliates bereikt worden. In hun e-book laten zij je stapsgewijs zien hoe zij dit aanpakken en hoe jij dit ook eenvoudig zelf kunt doen.

DOWNLOAD DEZE HANDIGE AFFILIATE MARKETING GIDS

In dit gratis e-book leer je stapsgewijs hoe affiliate marketing werkt, welke verschillende commissie structuren je kunt gebruiken om je affiliate te belonen, hoe je op korte termijn aan veel affiliates kunt komen die jouw producten promoten en hoe je deze affiliates het beste kunt begeleiden en belonen om een maximaal resultaat te behalen. Ook leer je hoe je zelf geld kunt verdienen als affiliate van andermans product en welke strategie je hiervoor kunt gebruiken.

Chat openen
1
Hoi, heb je vragen?
Hoi!
Heb je een vraag?